Cadeaus

Advertenties

Ben je op zoek naar een leuk cadeau voor een 25 jarig huwelijk, maar weet je even niet wat je moet geven? Bekijk dan onze uitgebreide lijst met cadeau ideeën voor een vijfentwintigjarig huwelijk. Sommige cadeaus kun je in je eentje kopen, maar het is vaak leuker om de krachten (geld) te bundelen met meerdere mensen. Zo kun je een groot, bijzonder en uniek geschenk geven.

 

Ticket
Geef in een zilverkleurige envelop een ticket voor bijvoorbeeld het theater, sauna of iets anders cadeau. Zoek iets wat de mensen die getrouwd zijn leuk vinden. Gaan ze bijvoorbeeld graag samen naar een hotel voor een verwenweekend? Zamel met meerdere mensen geld in om zo een weekend weg te kunnen geven.

Fotoshoot
Fotoshoots zijn helemaal hip. Zoek een goede website uit waarbij je een leuke cadeaubon thuisgestuurd krijgt, of uit kunt printen op goed papier. De fotoshoot kan, indien van toepassing, ook samen met de kinderen worden gedaan. Helemaal leuk is om te vragen of de fotograaf ook accessoires met betrekking tot het vijfentwintigjarige huwelijk heeft. Zo wordt deze bijzondere mijlpaal vereeuwigd.

Digitale fotolijst
Als je het echtpaar goed kent, of je bent uitgenodigd samen met andere mensen die erg goed met het echtpaar zijn bevriend, dan kun je een digitale fotolijst voor weinig geld kopen en daarop foto’s zetten. Zorg dat je een hele serie foto’s hebt van het leven van het echtpaar. Vanaf het moment dat ze elkaar hebben ontmoet tot vijfentwintig jaar later.

Wellness arrangement
Een wellness arrangement voor twee personen. Geef hierbij twee badjassen, voor hem en voor haar, cadeau. Misschien leuk om met meerdere mensen het geld te bundelen en er meteen een hotelovernachting bij cadeau te geven. Mensen die 25 jaar getrouwd zijn verdienen natuurlijk een bijzonder arrangement!

Boeket bloemen
Laat door een bloemist een leuk boeket samenstellen waarin het thema 25 en de kleuren zilver naar boven komen. Een leuke bijpassende vaas mag natuurlijk niet ontbreken bij dit cadeau. Je kunt er voor kiezen om het boeket te laten bezorgen door een bijzondere bezorgdienst. Sommige bezorgers zingen er een speciaal lied bij of dragen een gedicht voor bij de bezorging.

Voedingsmiddelen
Weet je wat het echtpaar lekker vind qua eten? Stel dan, eventueel met meerdere mensen, een grote mand met voedingsmiddelen samen. Kies voor een zilverkleurige mand om het thema 25 jarig huwelijk te benadrukken. Je kunt, als je de voorkeur van het echtpaar niet goed weet, in de supermarkt zoeken naar lekkernijen die in een zilverkleurige verpakking zijn verwerkt.

Peper- en zoutstelletje
Vroeger was het vaak gebruikelijk om een peper- en zoutstelletje te geven bij mensen die gingen trouwen, samenwonen. Sommige stelletjes kregen op de bewuste dag wel meer dan tien peper- en zoutstelletjes. Een grappig cadeau, 25 jaar later. Je kunt bijzondere peper- en zoutstelletjes samenstellen, eventueel met eigen opdruk.

Geldboom
Koop, samen met meerdere mensen die ook uitgenodigd zijn, een leuke boom bij een tuincentrum en hang, met zilveren strikjes, enveloppen of direct geld in de boom. Je kunt er, naast geld, ook wensen voor het echtpaar inhangen. Zo maak je er een originele wensboom van, zodat het echtpaar na het feest nog na kan genieten!

Fotoboek
Probeer zoveel mogelijk foto’s van het echtpaar te verzamelen, tegenwoordig kan dit vaak makkelijk via het Facebook-, Twitter, Instagram- of Tumblraccount van het echtpaar. Stel hiermee een leuk fotoboek samen. Begin in de periode dat ze elkaar hebben leren kennen tot aan het 25 jarig huwelijk. Laat dit fotoboek door een betrouwbare verkoper eventueel bewerken en uitprinten.