Een bijzondere webshop vol inspiratie!

Advertenties

In de cadeauwinkel van www.decoration.nl kun je leuk slagen wanneer je op zoek bent naar een cadeau voor een 25 jarig huwelijksjubileum. Je kunt op deze website terecht voor woonaccessoires, tuin accessoires, wanddecoratie etc.

Enkele voorbeelden uit de ruime collectie:

  • Metalen figuren: Muziek mier met een saxofoon of trompet. Leuk voor de muziekliefhebbers. Verschillende dierenfiguren en een wijnfleshouder in het model kat.
  • Brons kleurige beeldjes: Boeddha zittend, bruispaar for ever and ever, beeldje as one, katten horen, zien en zwijgen een beeldje van een duiker. Leuk voor een jubileumpaar dat van de duiksport houdt. Zo zijn er bronskleurige beeldjes met verschillende thema’s.
  • Oliebranders: Oliebranders zorgen ervoor dat er een bepaalde rust in huis komt. Een mooi cadeau voor een jubileumpaar met een druk leven. Er is een groot aanbod bij DecoAction enkele voorbeelden zijn: Engelen oliebrander, oliebrander piramide met bol een oliebrander met drie olifanten. Bij de olie branders kun je tegelijker tijd parfum olie kopen om je geschenk compleet te maken.
  • Vuur korf: Voor een jubileumpaar dat het heerlijk vindt om de zomeravonden lang te kunnen genieten in de tuin. Is een vuur korf een leuk cadeau voor hen beiden. Bij DecoAction zijn er verschillende vuurkorven en vuurschalen te koop.
  • Kamerfonteinen: Een rustgevend cadeau voor een jubileumpaar met een hectisch leven. Op de website van DecoAction vind je verschillende kamerfonteinen.
  • Fotolijsten: Van klein tot groot en van langwerpig tot vierkant op de website zijn verschillende fotolijsten te vinden. Er zijn ook combi fotolijsten te koop waar meerdere foto’s in kunnen. Misschien een idee om het jubileumpaar zo een lijst te geven met foto’s erin die hun erg dierbaar zijn.

Dit is slechts een kleine greep uit de uitgebreide collectie van www.decoation.nl