Een foto in een lichtbak

Advertenties

Als je op zoek bent naar een uniek cadeau voor een 25 jarig huwelijksjubileum dan kun je terecht bij www.fotoinlichtbak.nl Bij fotoinlichtbak printen zij je foto of afbeelding op backlt folie (stevig licht doorlatend folie) en plaatsen deze in een lichtbak. Dit geeft een prachtig beeld en zorgt dat het geheel een unieke verschijning wordt. Je foto komt echt tot leven in zo een licht bak. Alleen een foto op backlt folie: Dit is mogelijk wanneer je een bestaande foto wilt verwisselen in de lichtbak.
Fotoinlichtbak.nl
Welke foto voor een jubileumpaar?

Als je besluit om een foto in lichtbak cadeau te geven aan het 25 jarig jubileumpaar is de vraag: Weke foto gebruik ik? Bij een jubileumpaar met kinderen kun je denken aan een foto met de kinderen en eventuele klein kinderen, een mooie natuurfoto, of een vakantiefoto van het jubileumpaar.

Het voordeel is wanneer het jubileumpaar de foto niet meer zo leuk vind. Kunnen zij een nieuwe foto af laten drukken om in de lichtbak te doen. Wanneer je eenmaal een foto voor het jubileumpaar hebt uitgezocht kun je kiezen welk effect je op de foto wil hebben.

Normaal
Normaal, zwart/wit of sepia. Er vindt verder geen effectbewerking aan je foto plaats.

Kleuraccent
Zwart/wit foto met kleuraccent Je kleurenfoto wordt omgetoverd tot een zwart /wit foto met kleuraccent. Hier worden extra kosten voor in rekening gebracht.

Popart
Popart met een, twee of vier vlakken. Een echte Eye Catcher in de woonkamer. Voor het popart effect worden extra kosten berekend

Mozaïek
Mozaïek met duizend of meer foto’s. Al je foto’s in één lichtbak. Voor dit effect worden extra kosten in rekening gebracht.
Fotoinlichtbak.nl

Collage
Een collage van vier tot zestien foto’s. De foto’s worden op een speelse manier geplaatst. Voor dit effect worden extra kosten in rekening gebracht.Via een speciale editor kun je zelf exact bepalen welk deel van je foto geprint moet worden op de backlt folie. Op deze manier krijg je geen verrassingen achteraf.

Cadeaubon
Als je het jubileumpaar op een andere manier wilt verrassen kun je hen een cadeaubon geven. Op deze manier kunnen zij een zelf gekozen foto laten afdrukken. Deze cadeaubon kun je bestellen op www.fotoinlichtbak.nl