Een goedkoop cadeau online bestellen

Advertenties

Bij Prachtigkado.nl kun je verschillende leuke en mooie cadeaus vinden om te geven voor een 25 jarig huwelijk. Er zijn leuke cadeaus te vinden voor hem en haar maar ook cadeaus voor hen samen. De verschillende artikelen kun je hier vinden. Je kunt de namen van het 25 jarig jubileumpaar op textiel laten borduren of een foto op een mok laten drukken. Op die manier geef je een heel persoonlijk cadeau.

Cadeau ideeën
Badmat met tekst
Je kunt een Badmat bestellen met de namen van het 25 jarig jubileumpaar. Eventueel kan er ook de datum van de huwelijksdag opgezet worden. Of een andere tekst dat bij het bruidspaar past. De naam of tekst wordt er geborduurd op de badmat.

Handdoek of douchelaken
Een handdoek of douchelaken met de namen van het 25 jarig jubileum paar. De namen worden op de handdoek of het douchelaken geborduurd. Dit cadeau is ook leuk om te geven met een flesje bad/douche schuim voor hem en voor haar.

Mok met foto
Een Mok met foto van het bruidspaar. Voorop kun je bijvoorbeeld de foto laten zetten en achterop de Mok een lieve of grappige tekst.

Badjas met naam
Voor het 25 jarig bruidspaar kan je een badjas voor hem en een voor haar geven met daarop de namen geborduurd.

Saunalaken
Een saunalaken voor hem en voor haar met geborduurde namen. Deze sauna lakens kun je bijvoorbeeld samen geven met een dagje wellness.

Sporthanddoeken
Voor een sportief 25 jarig jubileumpaar is dit een mooi cadeau. Geef hier bijvoorbeeld een lekkere douche schuim bij voor hem en haar.

Wandklok
Een mooi geschenk om te geven bij een 25 jarig huwelijksfeest is een wandklok.
Niet zomaar een wandklok maar een klok met een mooie afdruk van bijvoorbeeld een vakantie foto van het jubileumpaar of een foto van de trouwdag, kinderen of kleinkinderen.

Thuisbezorgen of zelf ophalen?
Je kunt de bestelde artikelen van PrachtigKado.nl altijd thuislaten bezorgen. De mogelijkheid bestaat ook om de bestelde artikelen zelf op te halen. Binnen het bedrijfspand is er een groot magazijn. Er zijn verschillende machines aanwezig. Het pand is opgesplitst in een grote klantenservice en productiehal. Wanneer je de bestelde artikelen af komt halen dan staat er altijd koffie klaar voor de klant.
Het pand is gevestigd in Apeldoorn, het adres kun je vinden op de website van Prachtigkado.nl