Foto op een product

Er is nog geen XML-feed ingevuld. Graag dit verhelpen in de instellingen.
Advertenties

Een leuk cadeau voor een vijfentwintig jarig jubileum kun je vinden bij www.albelli.nl Op deze website kun je een uiteraard een fotoboek laten maken maar er zijn nog tal van andere producten die je kunt gebruiken om als cadeau te geven aan het jubileumpaar. Enkele voorbeelden zijn: een persoonlijke foto op een telefoonhoesje, foto op mok en fotokalenders.

Jouw foto op een mok

Een greep uit de collectie

  • Foto op canvas: Voor het jubileumpaar kun je een foto op canvas bestellen met bijvoorbeeld een foto van het 25 jarig jubileumpaar op hun trouwdag, met eventuele kinderen of kleinkinderen of een foto van hun favoriete plaats (vakantieland of stad). Bij de foto op canvas krijg je een gratis ophangsysteem meegeleverd.
  • Foto kalender: Je kunt kiezen tussen een verjaardagskalender of een jaarkalender. Met foto’s die gewaardeerd worden door het 25 jarig jubileumpaar geef je op deze manier een persoonlijk cadeau. Waar lang plezier aan kan worden beleefd.
  • Telefoonhoesjes: Met een foto van het jubileumpaar maak je hun IPhone of Samsung Galaxy echt persoonlijk.
  • Agenda’s: Met foto’s die betrekking hebben op het bruidspaar geef je een cadeau dat zij nog vaak in zullen kijken.
  • Cadeaubon: Een cadeaubon is vanaf €15,00 besteld worden. Zo kan het jubileumjaar zelf een fotoboek samenstellen van hun vijfentwintigjarig huwelijksfeest. De cadeaubon is een jaar geldig. De bon wordt per e-mail verstuurd. Je kunt hem zelf uitprinten en er een persoonlijke boodschap op schrijven. Binnen 10 minuten heb je een leuk cadeau in huis.

Dit is slechts een klein voorbeeld van wat er te vinden is op de website van www.albelli.nl Op de website vind je nog veel meer fotoproducten.

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina: