Geef een belevenis!

Advertenties

Op de website www.belevenissen.nl zijn er veel belevenissen te vinden. Belevenissen die ook zeker geschikt zijn voor een vijfentwintigjarig huwelijkspaar. Er zijn spannende, rustige en mooie belevenissen te vinden. Zo kun je een belevenis cadeau uitkiezen dat bij het jubileumpaar past. Het voordeel is dat je de gekozen belevenis per e-mail kunt bestellen en uitprinten. Je kunt het cadeau gratis personaliseren met een foto of tekst. Op deze manier heb je snel een origineel cadeau.

Enkele voorbeelden van belevenissen

IJs proeverij bij proef in Schoonhoven
Het jubileumpaar kan gaan genieten van een ijsschilderij bestaande uit vijf smaken ijs. Na de proeverij krijgt het jubileumpaar naar keuze een kop koffie of thee. Er is keuze uit vijftig soorten thee. Na afloop krijg je een informatiepakket met een plattegrond van de stad, kortingsbonnen en drie wandelroutes, zodat je na de belevenis de stad Schoonhoven kan gaan verkennen.

Workshop lachmeditatie
Een ontspannend cadeau voor een jubileumpaar. Met deze meditatie anderhalf uur worden de lachspieren los gemaakt. Een lachmeditatie is de vrolijkste vorm van meditatie die er bestaat.

Bier proeven in het donker
Wanneer het 25 jarig huwelijkspaar beiden van bier houden is dit een origineel cadeau. Bij deze bierproeverij maak je kennis met verschillende biersoorten. Tijdens de proeverij krijg je mooie bierverhalen te horen, weetjes en achtergronden. Alle obers hebben een visuele beperking en weten daarom hoe het is om niet te zien.

Prehistorisch overnachten in een hunebed
Tijdens deze prehistorische overnachting slaapt het jubileumpaar in een kamer die ingericht en omgebouwd is als een hunebed. Heerlijk onder een rots in de bossen. Bij deze beleving is het ontbijt inbegrepen

High Tea tijdens een rondvaart door de Biesbosch
Met deze belevenis geef je het jubileumpaar een 2 uur durende rondvaart. Gecombineerd met een High Tea. Tijdens de vaartocht kunnen zij genieten van hartige en zoete hapjes van de buffettafel en diverse soorten thee.

Fietsweekend in Drenthe
Voor een sportief jubileumpaar een mooi cadeau. Bij deze belevenis geef je 2 ovenachtingen, iedere ochtend een ontbijtbuffet, een lunchpakket voor onderweg, iedere avond een drie gangen diner, GPS fietsroutes, huurfietsen en gebruik van solarium.

Bovenstaand is slechts een kleine greep uit de belevenissen waaruit je kunt kiezen. Op de website van www.belevenissen.nl zijn er vele andere belevenissen te vinden. Er is altijd wel wat te vinden om cadeau te geven aan een vijfentwintigjarig huwelijkspaar.