Geef een gepersonaliseerd cadeau

Advertenties

Een cadeau geven voor een vijfentwintigjarig huwelijksjubileum doe je niet zomaar. Een cadeau geven voor zo een bijzonder moment is niet altijd gemakkelijk. Met een cadeau wil je het jubileumpaar verrassen met een cadeau dat je speciaal voor hen hebt uitgezocht. In het uitgebreide assortiment van www.yoursuprise.nl kun je altijd wel iets vinden wat naar jouw wens is. En wat nog belangrijker is: naar de wens van het vijfentwintigjarig jubileumpaar. Van cadeaubon tot een fles champagne de meeste cadeaus kunnen gepersonaliseerd worden. Leuk om te geven en fijn om te krijgen.

Algemeen

Een greep uit het assortiment van www.yoursuprise.nl:

  • Een kussen volledig bedrukt: De kussens worden dubbelzijdig bedrukt met een foto, tekst of tekening. Een leuk idee voor een vijfentwintigjarig jubileumpaar je kunt het kussen laten bedrukken met bijvoorbeeld hun trouwfoto, een foto of tekening van hun eventuele kinderen, kleinkinderen. Of een foto van hun favoriete huisdier of vakantieland.
  • Placemat: Je kunt kiezen tussen verschillende designs met ruimte voor een foto of tekst. Een leuk idee is het om de placemats te personaliseren. Een voor hem en een voor haar.
  • Cadeaubon: De cadeaubon is verkrijgbaar in diverse prijscategorieën. De bonnen kunnen gekocht worden voor €15, €25, €35, €50, €75 of €100.De cadeaubon kun je personaliseren door deze met een foto of tekst te laten bedrukken.
  • Champagne: Een fles champagne voor het 25 jarig jubileumpaar is leuk om te geven. Op deze manier kunnen zij nog even samen nagenieten van het feest.Je kunt de champagne geven met een persoonlijk etiket op de fles. Het is ook mogelijk om de champagne in een luxe houten kist te laten verpakken. Het is mogelijk om de kist te laten bedrukken met een persoonlijke tekst. Met een design voor op het deksel is het een mooi geschenk om te geven.
  • Kerstbal: Wanneer het 25 jarig huwelijksjubileum in de maand december gevierd wordt is een kerstbal bedrukt met een foto die bij het jubileumpaar past een origineel cadeau.
  • Belevenis cadeau: Wanneer je een belevenis cadeau wilt geven aan het jubileumpaar kun je uit verschillende belevenissen kiezen. Er is voor elk wat wils van sportief tot een dagje wellness etc.

Deze en nog veel meer cadeaus kun je  terug vinden op www.yoursuprise.nl