Geef een hartewens

Er is nog geen XML-feed ingevuld. Graag dit verhelpen in de instellingen.
Advertenties

Voor een uniek en persoonlijk cadeau voor een 25 jarig jubileum kun je terecht bij www.mijnhartenwens.nl Het jubileumpaar kun je verassen met een houten hart met daarop een mooie spreuk, gedicht, of een tekst naar eigen inzicht. De tekst wordt gegraveerd op een white washed houten hart. De harten worden gemaakt van FSC hout, eerlijk geproduceerd en zijn voorzien van een milieuvriendelijke verflaag.  Het formaat van het hart is: +/- 180x160x20 mm. Op deze manier maak je niet alleen het jubileumpaar blij maar ook de Nederlandse hartstichting. Een deel van de opbrengst gaat namelijk naar deze stichting die dit geld weer gebruikt voor levensreddend onderzoek.

  • Kadolabels: Op de website kun je ook terecht voor kadolabels. Altijd leuk om aan een cadeau te hangen. Ook deze labels kun je weer voorzien van een mooie tekst, spreuk of van een gedichtje. De minimale bestelhoeveelheid is 10 stuks per tekst.
  • Teksten: Op de website van www.mijnhartenwens.nl kun je enkele voorbeelden van teksten vinden. Dit voor wanneer je zelf geen idee hebt of om inspiratie op te doen. Op de achterzijde van het houten hart staat: Mijnhartenwens.nl en de tekst in actie voor de hartstichting. Voorzien van een klein logo van de hartstichting.
  • Wanneer je op zoek bent naar een uniek en persoonlijk cadeau, waar een gedeelte van de opbrengst naar het goede doel gaat. Kijk dan op de website en stel zelf de tekst samen.

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina: