Geef een wensballon cadeau!

Advertenties

Het oplaten van een wensballon is een heel feest op zich. De stilte waarmee zo een wensballon opstijgt en wegdrijft is heel mooi om te zien. Een mooi cadeau voor een 25jarig jubileumpaar. Je kunt de wensballon voorzien van een wens voor het jubileumpaar en deze samen met het jubileumpaar en de andere genodigden laten opstijgen. Mooi is het wanneer de andere gasten tegelijkertijd een wens ballon op laten stijgen. Op de website van www.xxlwensballon.nl kun je mooie filmpjes zien van verschillende wens ballonnen van groot tot klein.

wensballon, ufoballon, geluksballon
Er zijn verschillende vormen en maten te koop op de website van xxlwensballonen.nl. Enkele voorbeelden zijn:

Wensballon wit XXL

Een wensballon, ook wel geluk of ufo ballon genoemd met een afmeting van 50x100cm.Deze ballon behoort tot een van de grootste wensballonnen. Ondanks het formaat van de ballon is deze gemakkelijk op te laten. Het liefst met twee personen maar alleen kan het ook.

Wensballon hart rood

Deze hartballon leent zich uitstekend voor een vijfentwintigjarig huwelijksfeest. Wanneer je vijfentwintig jaar getrouwd bent is het mooi wanneer je samen een hartballon mag laten opstijgen. Vooral als daar een speciale wens op staat.

Gefeliciteerd XXL wensballon

Om het jubileumpaar te feliciteren kun je deze ballon schenken of zelf op laten stijgen. Mooi wanneer je niet bij het feest kan zijn bijvoorbeeld. Laat de ballon dan opstijgen en maak er foto´s of een filmpje van. Verstuur deze dan vervolgens naar het bruidspaar.

XXL wensballonnen in kleur

Wensballonnen met de afmetingen van 50×100 cm zijn te koop in de kleuren: rood, oranje, roze, geel, paars en lichtblauw.

Waar zijn de wensballonnen van gemaakt?
De wensballonnen zijn gemaakt van rijstpapier, bamboe, touw en een brander. De ballon is biologisch afbreekbaar en zal geen schade toebrengen aan het milieu.

Op de website van xxlwensballon zijn nog meerdere artikelen te koop onder andere: Trouwpakketten, lampionnen, candlebags, waterlantaarns. Air swimmers en gadgets. Voor een uitgebreide beschrijving van deze artikelen kun je een kijkje nemen op www.xxl.wensballon.nl

wensballon, ufoballon, geluksballon