Geschiedenis van de dag

Advertenties

geschiedenisWat gebeurde er op de dag 25 jaar geleden toen het jubileum paar in het huwelijk trad. Bij geschiedenis van de dag  kom je dit te weten. Op deze website kun je een document bestellen met gebeurtenissen en nieuwsfeiten van die bijzondere dag. Met dit originele huwelijks cadeau zal het vijfentwintigjarige jubileumpaar zeker verrast zijn.

Document zonder lintje
Het document kunt u zonder een lintje bestellen. Je kunt er voor kiezen om er zelf een lint om te doen of een stukje kant. Je kunt er ook voor kiezen om het document in cadeau papier te verpakken.

Document met lintje
Het document is ook te bestellen met een lintje. Op deze manier kunt u het cadeau geven zonder zelf er iets aan te moeten doen.

Document in lijst
Wanneer u weet dat het vijfentwintigjarig jubileumpaar het op prijs stelt kunt u het document ook ingelijst bestellen. Dan geeft u iets waar het echtpaar nog lang naar zullen kijken wanneer het bij hen thuis aan de muur hangt.


Verzending van de documenten
De bestelling wordt verzonden in een enveloppe zonder opdruk. De bezorging vindt alleen op werkdagen plaats. De documenten met en zonder lintje worden als brief-post verzonden in een stevige enveloppe. Wanneer het document rechtstreeks naar het 25 jarige bruidspaar verzonden wordt dan komt er geen lintje bij. Op de buitenzijde van de enveloppe wordt er dan een sticker geplakt. Met de tekst: Van harte gefeliciteerd. Een document met lijst wordt ook als briefpost bezorgd in een stevige enveloppe.