Magazinebon

Advertenties

Een leuk cadeau waar je mee aan kunt komen is een tijdschrift cadeau naar keuze. Het voordeel hiervan is dat het 25 jarig huwelijkspaar zelf een tijdschrift naar keuze kunnen uitzoeken. Zij hebben de keuze uit meer dan 1.200 verschillende losse tijdschriften. Op deze manier kunnen beide jubilarissen hun eigen tijdschrift uitzoeken. De bon kan ook in delen besteed worden zodat zij vaker een tijdschrift kunnen bestellen bijvoorbeeld voor een vakantie of een wellness dag. Het fijne van de magazine-bon is dat er geen abonnement aan vast zit. Er kunnen dus verschillende losse tijdschriften besteld worden.

Verwen jezelf met een magazine!
“Verwen jezelf met één van deze meivakantie pakketten en profiteer van ruim 40% korting!!! Geniet tijdens de meivakantie van een moment voor jezelf met twee of meer topmagazines.”

Rubrieken
Wanneer je een magazine-bon ontvangen hebt of wil weggeven kun je hier kijken welke rubrieken er zijn. Buiten de Nederlandse tijdschriften kun je ook kiezen uit een aantal Amerikaanse en Engelse tijdschriften.

Online inwisselbaar voor meer dan 1.200 magazines.

Cadeaubox
Je kunt de magazine-bon in een luxe cadeaubox versturen. In het deksel van de cadeaubox zit de magazine-bon verpakt en in de cadeaubox zit 100 gram chocolade. Op de buitenkant staan ballonnen, slingers en een strik afgebeeld en er staat met vrolijk gekleurde letters Gefeliciteerd! De cadeaubox ziet er feestelijk uit. Je kunt ook zelf nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Dus een leuk cadeau om te geven voor een 25 jarige bruiloft. Bij de cadeaubox komen er nog extra verzendkosten bij.

Direct nodig?
Het is waarschijnlijk iedereen wel eens overkomen. Je hebt een verjaardag of een feest en je bent vergeten een cadeau te kopen. Met de magazine-bon is dat echter geen probleem. Binnen 3 minuten kun je een cadeaubon printen met een gratis printbare envelop erbij. Je kunt uit verschillende thema’s kiezen om uit te printen. Je kunt de cadeaubon betalen door middel van IDeal. De cadeaubonnen zijn te koop in de waarden van €10,00 tot €100,00

Magazine-bon.nl en ……..
Een leuk idee is om met meerdere personen een magazine-bon te geven. Deze cadeaubon kan dan bijvoorbeeld gelijker tijd met een dagje wellness gegeven worden. Ook wanneer er een weekend of weekje vakantie gegeven wordt aan het 25 jarig bruidspaar is het een leuk idee om daarbij een magazine- bon cadeau te geven.

Origineel cadeau? Geef een Magazinebon!