Tuindoek cadeau

Advertenties

Een leuk cadeau voor een 25 jarig jubileumpaar die in het bezit zijn van een tuin of balkon is een tuindoek. Dit wordt ook wel een tuinposter genoemd. Op www.tuindoek.nl kun je in principe elke maat tuindoek bestellen. Een tuindoek kan zelfs op de centimeter nauwkeurig geleverd worden. Je kunt tuindoeken bestellen in verschillende formaten. Van poster op schilderijformaat tot een panoramadoek.

Tuindoek.nl de website voor al uw tuinposters

Frame: tuindoek.nl maakt gebruik van een onzichtbaar ophangsysteem. De tuindoeken worden opgespannen op een frame zodat je alleen het doek kan zien. Het frame is van een weersbestendig materiaal gemaakt. Het onzichtbare ophangsystemen van tuindoek.nl zijn de enige in hun soort.

Weersbestendig: De tuindoeken zijn zon- en weersbestendig. De tuindoeken worden geprint op een materiaal wat garant staat voor kleurechtheid en een lange levensduur. Wanneer er wat vuil op uw tuindoek is gekomen, dan kun je dit met een natte spons gemakkelijk verwijderen.

Eigen foto: Het is mogelijk om een eigen foto op het tuindoek te laten printen. Een idee is het om voor een 25 jarig jubileumpaar een mooi vakantiefoto van hun geliefde vakantieland te laten printen. Of van een plek waar zij graag komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een meer of strand.

Voorbeeld foto’s: Wanneer je geen foto tot je beschikking hebt kun je bij tuindoek.nl een keuze maken uit meer dan 4500 hoge kwaliteit foto’s.

Enkele voorbeelden zijn foto’s van:

  • Zonnebloemen
  • Boeddha en diverse beelden
  • Zonsondergangen
  • Koeien
  • Vlinders
  • Landschappen

Op de website van www.tuindoek.nl zijn nog veel meer categorieën te zien. Er is voor elk wat wils.

Tuindoek.nl de website voor al uw tuinposters