Uniek cadeau bestellen

Er is nog geen XML-feed ingevuld. Graag dit verhelpen in de instellingen.
Advertenties

Als je op zoek bent naar een cadeau voor een 25 jarig huwelijksfeest kun je bij www.bestelkado.nl terecht voor verschillende cadeaus. Hier kun je kiezen uit onder andere: gepersonaliseerde cadeaus, woon cadeaus, zomer en winter cadeaus en nog vele andere geschenken. Het is vaak moeilijk een cadeau te bedenken voor een 25 jarig jubileumpaar. Je kunt er voor kiezen om een cadeau voor samen te geven. Mocht je daarin niet slagen kun ook een apart cadeau aan hem en een apart cadeau aan haar geven.

Een greep uit het assortiment

  • Umbra Petal foto bloem: Een fotohouder om bijvoorbeeld foto’s in te hangen. Een witte bloempot met nikkelen bloemstengels waar aan de uiteinden een foto aan een bloemvormig clipje bevestigd kan worden. Voor een vijfentwintigjarig huwelijksfeest is het een leuk idee om hier brief geld in op te hangen. Misschien een idee om met meerdere personen te geven.
  • Cadeaubon: Red Light Candle Light Cruise 2 personen: Een romantische avondvaart van twee uur door de Amsterdamse grachten. Bij de avondvaart zijn drankjes zoals witte/rode wijn, ijswater en jus d’orange inbegrepen. Net als Hollandse kazen en nootjes. Ook een stadswandeling onder begeleiding van een professionele gids door het Amsterdamse wallengebied is bij de prijs inbegrepen. De stadswandeling duurt ongeveer 20 minuten.
  • Scratch Map-wereldkaart: Een uniek cadeau voor een reislustig Jubileumpaar. De wereldkaart heeft een zilveren toplaag. Je kunt de kaart aan de muur hangen en de landen waar je geweest bent wegkrassen met een munt.
  • Mok met foto en tekst: Een mok met bijvoorbeeld een trouwfoto van 25 jaar geleden van het jubileumpaar. Of met een mooie tekst of een toepasselijke spreuk.
  • Rode wijn set: Een mooi cadeau voor een 25 jarig jubileumpaar dat van rode wijn houdt. De set bestaat uit twee mooie wijnglazen en een karaf. De set is verpakt in een geschenkdoos.

Dit was slechts een greep uit het assortiment. Wanneer je besluit om het jubileumpaar ieder een afzonderlijk cadeau te geven zijn er ook genoeg cadeaus te vinden op de website van www.bestelkado.nl

Producten per pagina:
Sortering:

Producten per pagina: